Home / Sponsors / All-Bouw

All-Bouw

Pagina delen

Wij bouwen 100% volgens uw stijl en uw budget

All-Bouw biedt het vakmanschap van een totaalaannemer met de omkadering van een heuse bouwonderneming.

All-Bouw verkavelt en bouwt één- en meergezinswoningen op maat in West-en Oost-Vlaanderen. Al 25 jaar trekken ze met de oerdegelijke Vlaamse (bak)steen (her)nieuwbouwwoningen op voor gezinnen en investeerders. Ze bewijzen dagelijks dat op-maat-bouwen mogelijk is voor iedereen en voor elk budget.   

Als bouwheer kan men kiezen om het gewicht bij de architect of aannemer te leggen.
Bij All-Bouw kan men het plan van een architect voorleggen en laten uitvoeren. Dan bieden ze als aannemer full service bij de materiaalkeuzes, coördinatie, planning, uitvoering en opvolging in West-Vlaanderen en in Oost-Vlaanderen. Zonder architect kan men echter evengoed aankloppen. Dan wordt er een geschikt bouwperceel in gekozen, vervolgens wordt er een ontwerp en prijs opgemaakt. Het ontwerp en de materialen zijn altijd vrij te bepalen.   

Kortom: De bouwheer heeft volledige vrijheid omtrent de stijl en het karakter van hun toekomstige woning, de indeling, de oriëntatie, de grootte, de isolatie, de energievoorziening, het afwerkingsniveau... en alles wat daarbij hoort. 

Al 25 jaar trekt All-bouw met de oerdegelijke Vlaamse (bak)steen nieuwbouwwoningen op voor gezinnen en investeerders. Vergis u niet: All-Bouw bouwt niet enkel villa's en heeft ook niet die ambitie. Op-maat-bouwen is er voor iedereen en voor elk budget.

Bezoek de sponsor website

Bouwen-op-maat is zoals wielrennen. Enkel met een degelijke fiets-op-maat kom je aan de start van de koers. In All-Bouw vindt u een totaalaannemer, die van het eerste ontwerp meedenkt over uw woonbehoefte, zowel op uw grond als op onze grond.