Cyclocrosswedstrijd ACC aspiranten (U15) te Tielt, op de Poelberg

De vijfde wedstrijd die meetelt voor het regelmatigheidscriterium ‘Aspiranten Cyclocross Cup’, een nieuwe organisatie van onze collega ’s van het Tomabel-Inofec CT, was een absolute voltreffer: goed weer, veel volk, prachtige sfeer en een fantastisch parcours op de flanken van de Poelberg. Respectievelijk 4/5/6 ronden per categorie, dit voorspelde loodzware wedstrijden op deze erg selectieve omloop (genre Ronse / Koppenberg bij de Elite). De loting is altijd een bepalende factor maar hier was het toch minder doorslaggevend.

12-jarigen:

5 JRR op 33 starters: PLASMAN BRIEK werd terug knap vierde, DECEUNINCK CÉDRIC dertiende. Plaats 14 was voor CASSAERT MATHIS, ploegmaat VLAEMINCK JASPER werd 16de . MONBAILLIU JORNE eindigde op plaats 25.

13-jarigen:

4 Jonge Renners hier, met 27 deelnemers aan de start: enkel BODEREZ LARS had een goede loting, de anderen stonden achteraan. MEYHUI RUNE vond hier zijn parcours en de goede benen, schoof vrij vlug op rond plaats 5/6 om finaal te eindigen op een mooie 6de plaats. HEMERYCK WOUT deed hetzelfde en reed constant rond de achtste plaats om uiteindelijk te finishen op stek 9. Ploegmaat BODEREZ LARS werd 17de, D’HONDT LARS eindigde op plaats 27.

14-jarigen:

VANCOILLIE YARO eindigde op plaats 20, BRABANT ROBBE werd 23ste. Plaats 31 was voor CASTELEYN CHAUNES en ploegmaat DEGRYSE LOWIE werd 34ste .

Een dikke duim aan alle deelnemers !

(Steven Meyhui)

Door:

Sportline