Cyclocrosswedstrijd ACC aspiranten (U15) te Diksmuide

De eerste wedstrijd die meetelt voor het regelmatigheidscriterium ‘Aspiranten Cyclocross Cup’, die door het droge weer snel verreden ging worden. Een mooi technisch parcours met 2 balken en enkele hoge MTB-heuvels. Veel singletrack, dus de start was belangrijk. Voor onze 12-jarigen meteen hun debuut in deze categorie.

12-jarigen:
PLASMAN BRIEK werd bij zijn debuut mooi vierde, CASSAERT MATHIS negende. Plaats 10 was voor DECEUNINCK CÉDRIC , ploegmaat VLAEMINCK JASPER 13de . De eerste wedstrijd van DERAM STAN en MONBAILLIU JORNE eindigde op plaatsen 17 en 19. Helaas ook een DNF voor GORE QUENTIN.

13-jarigen:
HELLEBUYCK GAËTAN eindigde net naast het podium knap 4de. HEMERYCK WOUT viel terug - na pech met de ketting – van plaats 3 naar plaats 7. Idem dito voor MEYHUI RUNE, van plaats 6 naar een finale 9de plaats na een schuiver met een pijnlijke knie en een afgelopen ketting … Ook BODEREZ LARS kwam de pechduivel tegen: versnellingskabel stuk, niet meer kunnen schakelen en een ontgoochelende 17de plaats. D´HONDT LARS legde beslag op plaats 22.

14-jarigen:
BRABANT ROBBE eindigde op plaats 16 (na een val & een scheef stuur), VANCOILLIE YARO achtiende. Plaats 21 was voor debutant DEGRYSE LOWIE en ploegmaat CASTELEYN CHAUNES werd 24ste.

Proficiat aan allen !

(Steven Meyhui)

Door:

Sportline