01/02/2021 - Sponsor worden?

CT Luc Wallays – Jonge Renners Roeselare is een jeugdwielerclub met meer dan 100 renners tussen 8 en 18 jaar.
Daarnaast staan 30 medewerkers klaar om deze jongeren te begeleiden, te trainen en op te leiden.

Uit onze kweekijver komen tal van renners die het tot prof hebben gebracht. Guillaume Vankeirsbulck, Jelle Wallays, Piet Allegaert om er maar enkele te noemen.
Maar onze club is veel meer dan het afleveren van profs.
Het accent ligt vooral om op een speelse (en zonder druk van buitenaf) manier jongeren hun hobby te laten beoefenen hetzij op een recreatieve of competitieve manier.
Wij, als club zetten vol in om jongeren kansen te bieden om via weg, piste en veld hen te laten proeven van de wielersport.

In Vlaanderen zijn wij als club een gevestigde waarde in het jeugdwielrennen. Reeds 17 jaar bestaat deze club. Eerst onder naam van Jonge Renners Roeselare, later werd daar de naam van stichter Luc Wallays (overleden op 05/03/2013) aan toegevoegd. Zijn missie en visie is nog steeds de drijfveer om onze goede werking te kunnen garanderen.

Om onze club te kunnen blijven runnen zijn wij steeds op zoek naar nieuwe sponsors. Elk jaar haken een aantal sponsors af, anderen zijn de club al jaren trouw. We zijn iedere sponsor erkentelijk en doen er alles aan om hen op een gepaste manier return te geven.

Misschien is sponsoren iets voor u?

Wij bedanken u alvast voor de betoonde interesse.

Sponsorcontact : Kris Hanne, voorzitter, kris.hanne1@telenet.be – 0476/870 877. Steeds bereid tot gesprek.

Sportline